Luin tämmöisen sarjakuvan. Alku ei luvannut kovin hyvää, tämä vaikutti semmoiselta teokselta jossa nössö poika löytää rohkeutensa ja saa naisen ja jossa välillä esitellään sukupuolielimiä koska se on taidetta. Musta aukko muuttui kuitenkin joka luvun myötä kiinnostavammaksi. Tarina sijoittuu 1970-luvun Seattleen, jossa teinit tartuttavat itseensä eräänlaisen sukupuolitaudin jonka myötä heidän ruumiinsa kokee järkyttäviä muutoksia. Joidenkin naama sulaa tai muuttuu muuten lähes tunnistamattomaksi, eräälle hahmolle kasvaa häntä ja toinen joutuu luomaan nahkansa aika ajoin. Kolmannella kasvaa kaulaan toinen suu. Päähenkilöt ovat pilveä polttava kiva poika Keith, jolla on menneitä vuosikymmeniä henkivä takatukka ja yhteenkasvaneet kulmakarvat, sekä hänen ihastuksensa kohde Chris. Jälkimmäinen saa tartunnan, mutta syy, jonka takia hän päättää karata kammottavan ylikontrolloivaa äitiään metsään, ei ole tartunta vaan se että hänellä on poikaystävä. Metsässä elää saastuneiden nuorten yhteisö. Puissa roikkuu häiritsevännäköisiä nukkeja. Keithkin sattuu paikalle huumepäissään.

Mitään varsinaista juonta ei ole. Suunnilleen joka toinen luku on kerrottu Keithin näkökulmasta, loput taas Chrisin. He ovat molemmat suunnilleen yhtä kiinnostavia hahmoja. Keithin lähinnä polttaessa kavereidensa kanssa pilveä ja haikaillessa Chrisin perään, Chris elää vuosisadan rakkaustarinaa joka lopulta päättyy kurjasti ja saa tämän menettämään elämänhalunsa. Molemmat näkevät kummia näkyjä. Ihmiset käyttäytyvät julmasti niin huumeissa kuin selvänäkin. Joku alkaa murhata tartunnan saaneita. Aihepiiri on kuitenkin vain yksi muiden joukussa, mikään murhamysteeri tämä ei ole.

Koska kyseessä on sarjakuva, uskoisin että olisi korrektia liittää tämän sössötyksen lomaan myös ruutukaappauksia ko. teoksesta. En kuitenkaan ole oikein sinut tämän uuden Vuodatuksen kuvanlinkittämissysteemien kanssa enkä oikein jaksa alkaa edes etsimään mitään kuvia.

Voisin vielä kehua tämän sarjiksen mukaansatempaavaa tunnelmaa. No niin, nyt se on tehty. Lukekaa Musta aukko jos haluatte.