IMG_0705.jpg

Lukekaas ihmiset sarjakuvia. Tai ainakin tämä opus. Varsinkin jos kuulut siihen nykyään runsaslukuiseen porukkaan joka hehkuttaa omaa "nörtteyttään". Tai vaikket kuuluisikaan, koska suosittelen tätä nimenomaista sarjakuvaa kaikille. Tämä on suunnilleen paras sarjakuvateos ikinä. Viihdyin loistavasti tätä lukiessani, nauroin, liikutuin, jne. Lisäksi tässä on naishahmoja jotka eivät ole pelkkää tissiä, persettä ja töröhuulta! Itsesiassa heidän naiseuttaan ei korosteta lainkaan, vähän niinkuin oikeassakin elämässä (ainakin ihannetilanteessa).

Oli virhe käydä DeviantArtissa. Pidin valtavasti tämän albumin Robinista, joka on 13-vuotias tyttö. (Kohtaus jossa hän "värväytyy" Robiniksi on ihana.) Mutta siis, DeviantArtissa oli kosolti piirtäjiensä mielestä "paremmin disainattuja" eli siis tyttömäisemmän näköisiä, isotissisempiä, töröhuulisempia, seksualisoituja versioita tästä hahmosta. Aargh. Inhoan ihmisiä ja internettiä, tiesittekö sen.

Jopa Teräsmies on tässä teoksessa ihan huikea hahmo. Ääh. Pitää ehkä lukaista koko hoito vielä uudemman kerran ennen kuin palautan sen kirjastoon, vaikka muutakin luettavaa olisi sangen runsaasti. Sen samannimisen elokuvankin voisi tsekata vaikka sitten kun sen tulee seuraavan kerran telkkarista, siinähän on Gary Oldmankin ja kaikkea. (Iih.)

Voisin vielä todeta tähän loppuun, ehkä vähän itseäni toistaen, että ihmiset jotka eivät lue sarjakuvia, menettävät paljon. Tosin joku voisi väittää että itse menetän paljon kun en pelaa videopelejä/syö lihaa/käy Hesburgerissa mutta kukin tyylillään ja silleen.