Tässä on teos jota monet tuntuvat pitävän yhtenä sarjan huonoimmista. Ymmärrän tunteen. Enimmän aikaa seurataan kolmijäsenisen bändin sahailua ympäriinsä ja sisältönä toimivat lähinnä hölmöt mutta alkukielelläkin vaikeasti avautuvat musiikkiaiheiset puujalkavitsit. Voin vain sääliä niitä jotka ovat tämän lukeneet käännettynä.

Loppua kohden minua alkoi häiritä samanlainen hatara logiikka ylimaallisten voimien suhteen kuin Good Omensissa. Mihin joku Kuolemakin tarvitsee hevosta (tai tässä tapauksessa moottoripyörää) kun tyyppi pystyy teleporttaamaan minne tahansa ja itse asiassa on jo kaikkialla valmiiksi, kuten tässä kirjassakin mainitaan? Hämärää. Kansi on joka tapauksessa kiva.

16906204_1859665750976877_74237217055052

Jos koko teos olisi ollut yhtä hieno kuin viimeiset kymmenisen sivua ja muutama kohtaus sitä ennen, olisin päräyttänyt tälle Goodreadsissa viisi tähteä. Oli hyvin lähellä etten alkanut itkeä lopussa.

Tästä on tosiaan tehty vuonna 1997 piirrossarja, joka on ihan hauska, melko ruman näköinen ja jossa on hämmentävän hyvä soundtrack, ja pääosassa on ääntelemässä Christopher Lee. Sarja löytyy Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=rRhzClMa7qs